Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Kennismakingsaanbod Multi Wave behandeling of Fotonenbehandeling te Drachten

Kennismakingsaanbod Multi Wave behandeling of Fotonenbehandeling.

Kennismakingsaanbod: € 15 euro.

Wat is een Multi Wave Behandeling?

De MultiWave Oscillator:

Heeft u ooit van de MultiWave Oscillator gehoord. Dit bijzondere apparaat is gebaseerd op het oorspronkelijke ontwerp van de geleerde en uitvinder Nikola Tesla, en bevat ook de techniek van de briljante wetenschappers Royal Rife en George Lakhovsky.

Lichaam en geest hebben energie nodig om optimaal te kunnen functioneren. Tegenwoordig is het niets meer vanzelfsprekend. Veel klachten worden veroorzaakt door elektrostress en diverse andere factoren.

De Multiwave kan een belangrijke bijdrage leveren om de balans zowel lichamelijk als geestelijk te herstellen. De Multiwave laad het lichaam weer op. Terwijl je comfortabel tussen de Lakhovsky antennes zit. Iedere cel zal zijn eigen frequentie oppakken. Hierdoor wordt het immuunsysteem geactiveerd en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd.

De Multiwave Oscillator is een harmoniserende energiebron. Die vooral ingezet kan worden voor diepe ontspanning en welzijn en ter ondersteuning bij diverse ziekteprocessen.

De Multiwave kan niet worden ingezet bij mensen met een pacemaker, metaal in het lichaam of een insulinepomp.

De Multiwave is geen vervanging van medische zorg door uw arts. ___________________________________________________________________________________________________

Wat is een Fotonenbehandeling?

Fotonentherapie en Lichttherapie. Als de zon schijnt worden we van energie voorzien door het zonlicht. Via de ogen, de huid, ademhaling en spijsvertering nemen we "licht" op in ons lichaam waar het wordt omgezet in lichaamseigen licht n.l. biofotonen.

Bio = leven. Foton = licht. Deze biofotonen zijn erg belangrijk bij de aansturing van alle cel- en lichaamsfuncties.

In Nederland leven we een groot deel van het jaar binnenshuis en komen als gevolg daarvan "licht" tekort. Ook voedsel, lucht en water bevatten tegenwoordig te weinig "licht". Hierdoor kan o.a. ook een tekort aan biofotonen ontstaan.

De Biophoton Energy Charger in mijn praktijk werkt met een lage intensiteit infrarood laserlicht en rood led-licht. Tevens activeert de Energy Charger tijdens de behandeling gelijktijdig het magneetveld. Door onze leefgewoonten kan het aardmagneetveld niet binnendringen en op ons lichaam inwerken. Inwerken van het aardmagneetveld draagt bij aan meer vitaliteit.

De gelijktijdige toepassing van fotonentherapie met magneetveldtherapie levert dus een groot voordeel. De combinatie van deze therapiemethoden versterken elkaars werking in het lichaam.

Een behandeling met biofotonen/magneetveldtherapie duurt ca. 1 uur. Vooral in de beginfase is het raadzaam wekelijk een behandeling toe te passen.

Ik start de behandeling altijd met 10 minuten lichttherapie met volspectrum wit licht. Vooral in de wintermaanden met weinig zonlicht draagt dit enorm bij aan het algeheel welbevinden. Sommige mensen ervaren tijdens de wintermaanden somberheid. Het toedienen van "licht" kan hierbij verlichting geven.

Profiteren van: Kennismakingsaanbod Multi Wave behandeling of Fotonenbehandeling te Drachten?

Bedrijf : Energetische Praktijk Drachten
Contactpersoon : Mevr. K. Visser
Telefoonnummer : 06-45252191
E-mail adres : info@energetischepraktijkdrachten.nl
Geldig tot : 30-6-2023

Reageren op deze aanbieding in Drachten