Bohaze Trikes Surhuisterveen in Surhuisterveen

Bohaze Trikes Surhuisterveen uit Surhuisterveen heeft geen profiel.

Wat doet Bohaze Trikes Surhuisterveen in Surhuisterveen

Bohaze Trikes Surhuisterveen is een fietsen uit Drachten. Men is gevestigd aan de Zoom 12. Het telefoonnummer van Bohaze Trikes Surhuisterveen in Surhuisterveen is 0512-366886.

Is Bohaze Trikes Surhuisterveen in Surhuisterveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Drachtenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Bohaze Trikes Surhuisterveen in Surhuisterveen valt onder de rubriek fietsen. Een fietsen uit Drachten levert onder andere :

Wij zijn de trikespecialist van het noorden. Door onze jarenlange ervaring met trikes zijn wij de officiële BOOM-importeur van Nederland geworden. Wij leveren trikes aan dealers en rechtstreeks aan u. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe trike, een gebruikte trike, voor uw trike-onderhoud, voor uw APK-keuring en voor verkoop en aanbouw van uw accessoires. Wij hebben altijd meerdere trikes op voorraad, evenals een groot assortiment onderdelen en accessoires. Ook kunnen we alle spuitwerk voor u verzorgen. Uw trike is bij ons in deskundige handen. Wij stellen uw bezoek op prijs: op deze site en in Surhuisterveen op ons bedrijf. Beleef een proefrit en praat na met een kop koffie. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review