Administratie- en advieskantoor Meijer in Ureterp

Welkom bij Administratie- en Advieskantoor Meijer

Over Administratie- en advieskantoor Meijer

Administratie- en advieskantoor Meijer valt onder de rubriek administratiekantoor in Drachten.

Administratie- en advieskantoor Meijer is een snelgroeiend administratie- en advieskantoor dat gevestigd is in Ureterp onder de rook van Drachten. Wij onderscheiden ons van andere kantoren door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel bedrijven kunnen tot 50% op hun administrateur/accountant besparen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Omdat we onze kosten beperken kunnen we zeer concurrerend werken. Ook buiten kantoortijden zijn we voor U bereikbaar en dat is vaak het moment dat U de administratie doet.

De diensten die Administratie- en advieskantoor Meijer aanbiedt zijn:

- Verzorgen van administratie.

- Verzorgen van aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

- Verzorgen van de toeslagen.

- Correspondentie met de belastingen en andere instanties.

- Jaarrekening.

- Salarisadministratie.

- Dealer snelstart.

Voor een ondernemer is het voeren van een administratie een noodzakelijk kwaad. Voor de wetgever dient iedere ondernemer aan zijn administratieve verplichtingen te voldoen. Echter het voeren van een goede administratie heeft voor U ook voordelen. Wij kunnen samen met U bekijken waar we de omzet of de kosten moeten bijsturen.

De belastingaangifte doen wij elektronisch en U krijgt van ons de exacte berekening. Tevens bekijken we of U in aanmerking komt voor de TSZ (bestemd voor mensen met een laag inkomen en ziektekosten). Daarnaast kunnen wij ook voor U de huurtoeslag, de zorgtoeslag, het kindgebonden budget, kinderopvangtoeslag en de voorlopige aanslag/teruggaaf beoordelen en aanpassen. Uniek is de veelgeprezen nazorg. Mochten er vragen van de belastingdienst komen n.a.v. de door ons ingevulde aangifte, dan lossen we dat richting de belastingdienst op.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Administratie- en advieskantoor Meijer uit de rubriek administratiekantoor uit Drachten is gevestigd aan de Koetsebeiwal 24 in Ureterp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0512523645.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Administratie- en advieskantoor Meijer zijn o.a. :