Autorijschool Albert in Drachten

Autorijschool Albert

Over Autorijschool Albert

Autorijschool Albert valt onder de rubriek rijschool in Drachten.

Albert autorijschool valt onder de rubriek rijschool uit Drachten.

Ik stel me even voor, mijn naam is Albert Terpstra, en heb al jaren ervaring als rijinstructeur. Ik heb al meer dan 100 kandidaten naar hun examen begeleid. Mijn Motto is; "Iedere leerling is anders en dat is ook mijn aanpak van lesgeven." Ook heb ik veel ervaring met omgang van leerlingen die een andere aanpak vereisen.

De rijlessen worden gegeven in een BMW, voorzien van airconditioning. De lesauto is gekeurd, veilig en voldoet aan de eisen van het CBR voor het geven van rijlessen. Je krijgt les in een rookvrije auto, die er verzorgd en netjes uitziet.

Breng jij je motivatie mee, dan zal ik zorgen dat die omgezet wordt in enthousiaste motivatie door je kundig met de auto om te leren gaan. Dus je kunt zeker zijn dat je een goede opleiding kunt verwachten van iemand die je rustig in een ontspannen sfeer je les geeft.

Neem even een kijkje op mijn website voor meer informatie. Ook staan de tarieven die ik hanteer op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autorijschool Albert uit de rubriek rijschool uit Drachten is gevestigd aan de De Nova Cura 11 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22459801.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Autorijschool Albert zijn o.a. :