Beeldrekencoach in Leeuwarden

Begeleiding in beelddenken en rekenen

Over Beeldrekencoach

Beeldrekencoach valt onder de rubriek coaching in Drachten.

Ik ben Suzan Hoeksma-Rauwerda en ik ben al 18 jaar docent wiskunde op het voortgezet onderwijs. Ik werk de laatste jaren tevens als rekenspecialist/rekencoördinator. In mijn werk heb ik gemerkt dat ik een klas niet altijd de persoonlijke begeleiding kan geven die ik zou willen geven. Begeleiden met geduld en aandacht is voor mij de belangrijkste reden geweest om Beeldrekencoach op te zetten.

Om leerlingen met dyslexie, dyscalculie en leerproblemen te kunnen begeleiden volgde ik de opleiding remedial teacher. Daarnaast wilde ik ook graag leerlingen kunnen helpen met beelddenken en faalangstproblematiek. Dat deed ik via opleidingen bij Beeld en Brein.

Gaandeweg raakte ik geïnteresseerd in de behandeling van visuele disfunctie: onzichtbare belemmering bij lees-, spellings- en concentratieproblemen. Ik ben de opleiding Visuele screening en training gaan volgen om visuele disfunctie vast te kunnen stellen. Om de samenwerking van de ogen te verbeteren, bied ik bovendien begeleiding aan in de vorm van bewegend leren op de trampoline (Into bounce). Sinds 2020 ben ik ook coach van de Kernvisiemethode.

Een specifieke rekenmethode die ik gebruik is JaMaRa. Hiermee kan ieder kind leren rekenen. Voor leerlingen met lees-/spellingsmoeilijkheden werk ik graag met Taal in Blokjes, een methode die uitgaat van de klank van de Nederlandse taal.

Je kunt je bij mij aanmelden wanneer je merkt dat ook jouw kind vastloopt op school. De links georiënteerde leerstijl die op school word gehanteerd werkt niet voor ieder kind. Heeft je kind last bij het rekenen, lees-/spellingproblemen? Blijf hier dan niet mee lopen. Het zelfvertrouwen van je kind heeft hier onder te lijden.

Heb je vragen? Bel of mail gerust.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beeldrekencoach uit de rubriek coaching uit Drachten is gevestigd aan de Beethovenstraat 11a in Leeuwarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25351792.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Beeldrekencoach zijn o.a. :