Bluesharp Drachten in Drachten

Bluesharp Drachten

Over Bluesharp Drachten

Bluesharp Drachten valt onder de rubriek muziek school uit Drachten.

Bij Bluesharp Drachten kunt u les krijgen op de meest gebruikte mondharmonica, de bluesharp. Dat is een vrij kleine, goed betaalbare mondharmonica met tien gaatjes.

Heeft u ergens nog een mondharmonica liggen of had uw vader er één? En wilt u eigenlijk al heel lang mondharmonica leren spelen? Bij Bluesharp Drachten kunt u daarvoor terecht.

De mondharmonica is wereldwijd het meest verkochte muziekinstrument. Diverse grote artiesten maken er veelvuldig gebruik van.: Hij wordt gebruikt in blues, rock, pop, country en filmmuziek. En als u goed oplet, zult u ontdekken dat hij ook in veel televisie reclames te horen is

Wilt u de mondharmonica net zo lekker laten ‘janken’ als in de bekende film “Once Upon A Time In The West” gebeurt, dan moet u les nemen op de Bluesharp.

Heeft u nog meer vragen of wilt u wellicht meer informatie over Bluesharp? Neem dan even een kijkje op onze website. Daar staat meer informatie over de lessen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bluesharp Drachten uit de rubriek muziek school uit Drachten is gevestigd aan de De Wetterwille 229 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47198086.

Diensten en producten voor muziek school

Trefwoorden die horen bij Bluesharp Drachten zijn o.a. :