CENES interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering in Drachten

CENES interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering: Voor vitaliteit op de vloer waar het gebeurt.

Over CENES interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering

CENES interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering valt onder de rubriek interieurbouw uit Drachten.

Zoekt u een begrip in scheepsbetimmering, standbouw en interieurbouw? Dan bent u bij CENES aan het juiste adres.

CENES is dé expert in standbouw. kan u ouderwets vakmanschap, korte levertijden en no-nonsense offertes aanbieden. CENES kan alles met kunststof, hout en metaal (computer gestuurd of handmatig). Al jaren lang staat CENES voor hoogwaardige standbouw. U kunt erop vertrouwen dat u een opvallende kwaliteitsstand krijgt.

CENES kan u naast standbouw ook een interieur op maat aanbieden. Al jaren staat CENES voor hoogwaardige interieurbouw. Perfectie zit in de genen! Zoekt u een aanvulling van bestaand meubilair of exclusieve maatwerkinrichting voor uw kantoor, woonhuis of winkel? Geen probleem. Dit is mogelijk bij CENES.

Heeft u een schip die gerepareerd of gerenoveerd moet worden? Dan bent u bij CENES aan het juiste adres. CENES zal de productie van meubelen en interieurs uitvoeren in de werkplaats. De montage zal plaats vinden op de scheepswerf.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan CENES interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CENES interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering uit de rubriek interieurbouw uit Drachten is gevestigd aan de Tussendiepen 25A in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0512-523950.

Diensten en producten voor interieurbouw

Trefwoorden die horen bij CENES interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering zijn o.a. :