Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst in Drachter Compagnie

Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst: Praktijk voor acupunctuur, moxa en tuina.

Over Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst

Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst valt onder de rubriek geneeskunde uit Drachten.

Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst slaat een brug tussen Oosterse en Westerse denkwerelden. Het centrum is ook bedoeld om vanuit diverse disciplines tot een goede behandeling van een medisch probleem te komen. Het uitgangspunt daarvoor is samenwerking met respect voor elkaar.

Het gezicht achter Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst is Jan Woustra. Jan is werkzaam als gediplomeerd acupuncturist. Jan heeft zijn opleiding gevolgd aan de Beijing Universiteit dep in Japan.

Jan is afgestudeerd in Acupunctuur Moxabustion (met Pathologie en Anatomie Fysiologie), Kinder Tuina, Tuina en psychologische basiskennis. Daarnaast heeft Jan met goed gevolg het internationale examen van de Chinese regering voor Moxabustion en Acupunctuur afgelegd.

U kunt bij Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst terecht voor diverse Oosterse en Westerse behandelingen, zoals: Acupunctuur, Moxabustion en Tuina.

We hebben daarnaast ook een vestiging aan de Bildwei 10, 9221SJ, Rottevalle. U bent hier uiteraard ook van harte welkom!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst uit de rubriek geneeskunde uit Drachten is gevestigd aan de folgersterloane 76 in Drachter Compagnie. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41758371.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst zijn o.a. :