CrossFit Drachten in Drachten

CrossFit Drachten: Become the fittest version of yourself!

Over CrossFit Drachten

CrossFit Drachten valt onder de rubriek sportschool in Drachten.

Zoekt u een jong en energiek bedrijf die zich bezig houdt met het fitter maken van jonge en oude mensen? Dan bent u bij CrossFit Drachten aan het juiste adres. Alle overbodige apparaten die u in een normale sportschool vindt, worden bij CrossFit Drachten vervangen door kettlebells, touwen, ringen en meer functioneel trainingsmateriaal.

Tijdens de trainingen zal gebruik gemaakt worden van een gevarieerde aanpak van de workouts, zo zal uw lichaam keer op keer uitgedaagd worden om het maximale uit zichzelf te halen. Elke workout zal op ieder zijn niveau aangepast worden want geen lichaam is hetzelfde.

Iedereen kan terecht bij CrossFit Drachten, jong of oud, dik of dun. Het doel is om iedereen op een leuke en intensieve manier fitter te maken. Komt u eens een kijkje nemen en vraagt u naar de gratis proefles.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan CrossFit Drachten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CrossFit Drachten uit de rubriek sportschool uit Drachten is gevestigd aan de Houtlaan 21a in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23556016.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij CrossFit Drachten zijn o.a. :