Dagtheorie Drachten in Drachten

Dagtheorie Drachten: Autotheorie cursus in 1 dag.

Over Dagtheorie Drachten

Dagtheorie Drachten valt onder de rubriek opleiding uit Drachten.

Welkom bij Dagtheorie drachten

Bent u het zat om met een openbaar vervoer te rijden en wilt u een rijbewijs behalen? Neemt u dan een eerste stap en behaal u theorie met een dagcursus bij dagtheorie Drachten. Dagtheorie-Drachten biedt u een manier aan waarbij u een autotheorie cursus in 1 dag kunt behalen. Dagtheorie-Drachten is heel succesvol door de intensieve training waarbij wordt gewerkt met de nieuwste technieken.

Dagtheorie-Drachten heeft een gecertificeerde instructeur. U kunt zelf de data selecteren die u uitkomt en deze reserveren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de cursus te volgen op de zaterdag. Zij raden u aan om op de maandag daarna direct examen te doen. De lesstof zit dan nog vers in uw geheugen.

Heeft u een vraag aan Dag theorie Drachten? Neemt u dan contact op om deze te bespreken. Dag theorie Drachten staat u graag te woord. Voor meer informatie kunt u ook altijd de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dagtheorie Drachten uit de rubriek opleiding uit Drachten is gevestigd aan de Tjaarda 410 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-31555575.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij Dagtheorie Drachten zijn o.a. :