Decokay Drachten in Drachten

Woonwinkel Decokay Drachten brengt uw huis tot leven.

Over Decokay Drachten

Decokay Drachten valt onder de rubriek woninginrichting in Drachten.

Wilt u inspirerend wonen? Dan bent u bij Decokay Drachten aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar is Decokay Drachten adviseur en leverancier voor uw woninginrichting. Sinds 10 jaar zijn verf, behang, vloer- en raambekleding, kastenwanden en meubelen aan het assortiment toegevoegd. U kunt hier terecht voor vakkundig advies op maat en voor een uitgebreid assortiment.

Decokay Drachten is een totaal leverancier van kwalitatief hoogwaardige verf, vloeren, behang, kastenwandsystemen, buitenzonwering, meubelen, raambekleding en gordijnen. U kunt in de winkel idee├źn opdoen voor uw eigen interieur. Het is ook mogelijk dat Decokay Drachten bij u thuis komt voor kleur- en materiaaladvies, of u kunt de behangboeken en stalen van de winkel mee nemen naar huis om deze rustig te bekijken.

Decokay Drachten heeft een eigen meet- en montageservice. U kunt vrijblijvende een offerte aanvragen voor de producten waar uw interesse naar uit gaat. Bij opdracht komt Decokay Drachten gratis inmeten. De stoffeerders kunnen desgewenst uw vloer leggen of gordijnen monteren. Op deze manier hoopt Decokay Drachten u optimaal te ontzorgen.

Heeft u een vraag aan Decokay Drachten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Decokay Drachten uit de rubriek woninginrichting uit Drachten is gevestigd aan de Doctor Martin Luther Kingsingel 54 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 051-2515159.

Diensten en producten voor woninginrichting

Trefwoorden die horen bij Decokay Drachten zijn o.a. :