Eastern Healing Art in Rottevalle

Dé brug tussen Oosterse en Westerse geneeswijzen

Over Eastern Healing Art

Eastern Healing Art valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Drachten.

Welkom bij ons Centrum Oosterse & Westerse Geneeskunst.

Ons centrum slaat een brug tussen de Oosterse en Westerse denkwerelden. Vanuit verschillende disciplines willen wij tot een goede behandeling komen van een medisch probleem. Kwaliteit en kennis staan hierbij voorop. Samenwerking en respect voor elkaar is het uitgangspunt.

De Chinese zienswijze benadert de mens en zijn ziektes anders dan de Westerse geneeskunde. Niet de ziekte word centraal gesteld, maar juist de zieke mens in zijn omgeving. Alles wat bestaat is volgens de Chinese filosofie een samengaan van 2 oerkrachten, Yin en Yang. Gezondheid hangt af van het juiste evenwicht tussen deze krachten. Bij een verstoring kunnen er klachten optreden.

Door middel van acupunctuur en eventueel andere hulpmiddelen kunnen we deze balans terugbrengen.

Naast acupunctuur bied ik ook: - Moxabustion therapie - Tuina voor volwassenen en kinderen

De meeste mensen kunnen een Acupunctuur behandeling vergoed krijgen via een aanvullende verzekering van hun zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van de gekozen aanvullende verzekering en verschilt per verzekeraar. Een goede aanvullende verzekering is dan ook aan te bevelen. Neem altijd contact op met uw eigen verzekeraar, om zeker te weten hoeveel u vergoed krijgt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eastern Healing Art uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Drachten is gevestigd aan de Bildwei 10 in Rottevalle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41758371.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Eastern Healing Art zijn o.a. :