EFT Praktijk Olga van Mansom in Groningen

EFT THERAPIE BIJ EFT PRAKTIJK OLGA VAN MANSOM

Over EFT Praktijk Olga van Mansom

EFT Praktijk Olga van Mansom valt onder de rubriek therapeut in Drachten.

Wil jij van fysieke klachten af? Wil jij een stress-vrij leven? Heb je last van angsten of trauma's? Wil je meer energie? Wil je een ontspannen leven?

Dan is EFT therapie wat voor jou! In mijn praktijk kan je terecht voor doelgerichte EFT therapie. Ik heb ruim 9 jaar ervaring.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Dit is een effectieve, snelle en veilige interventietechniek die ├ęcht werkt en jou terug in jouw eigen kracht zet. Door het kloppen op acupressuurpunten worden natuurlijke pijnstillers o.a. endorfine vrijgegeven en verbetert de bloedcirculatie. EFT verlaagt aantoonbaar stresshormonen, het versterkt je immuunsysteem en verandert de verbindingen in je brein.

Ook bij langdurige of ernstige klachten kan ik jou als EFT behandelaar goed helpen. Ik luister naar je, klop op je meridiaan punten, of je klopt op jezelf, en ik observeer wat er verandert aan je lichaamstaal. Ondertussen kan jij je dan focussen op wat er gebeurt. EFT is ontwikkeld als zelfhulp techniek. na de sessie zal je dan ook in staat zijn thuis verder te oefenen.

Heb jij baat bij EFT therapie? Neem dan gerust contact op met Olga van Mansom. Dit is mogelijk door te bellen naar 06-29195662 of door een e-mail te sturen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EFT Praktijk Olga van Mansom uit de rubriek therapeut uit Drachten is gevestigd aan de Kerkstraat 157 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29195662.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij EFT Praktijk Olga van Mansom zijn o.a. :