Energetische Praktijk Drachten in Drachten

Energetische Praktijk in Drachten voor alternatieve geneeskunde en opleidingen

Over Energetische Praktijk Drachten

Energetische Praktijk Drachten valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Drachten.

Geluk is er als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet met elkaar in harmonie is.

Je kunt in mijn praktijk terecht als je geïnteresseerd bent in energetische behandelingen en opleidingen. Ik ben Karen Visser, hoogsensitief en heldervoelend. Ik wist al op jonge leeftijd dat er veel meer tussen hemel en aarde is.

Al vele jaren werk ik met White Time energy, de energie van de "Nieuwe Tijd" met een zeer hoge frequentie. Via deze methode kan ik blokkades, pijn, stress, trauma en verdriet los laten. Ideaal inzetbaar op mens en dier, maar ook voor materie, situaties, persoonlijke omstandigheden en Moeder Aarde.

Een behandeling geeft rust, levenslust, ontspanning en meer innerlijke kracht. Ook voor kinderen is deze behandelmethode goed toe te passen. Bijvoorbeeld bij ADHD, hoog gevoeligheid en faalangst.

Vanuit de White Time filosofie zijn ook prachtige steenleggingen beschikbaar die eveneens diep ontspannend en helend kunnen werken. White Time is een geweldige methode om op een energetische manier de balans weer te herstellen.

Ik voel het dan ook als een groot voorrecht om met deze krachtige liefdevolle energie mijn medemens (en dier) te mogen ondersteunen zodat de energie weer gaat stromen en het proces van heling, bewustwording en spirituele groei op gang mag komen.

Alle behandelingen en opleidingsmogelijkheden: - Kosmische Steenleggingen. - New Earth Teaching. - Multiwave Oscillator. - Verzamelpuntcorrectie. - Cursus Universal White Time Healing Level I. - Cursus Universal White Time Healing Level II. - Fotonentherapie en Lichttherapie. - UWTH New Initiation. - Basiscursus Edelsteentherapie.

Wanneer je zelf ook met deze prachtige energetische behandelmethode wil leren werken, ben je van harte welkom. Iedereen kan en mag dit leren. Kijk gerust op mijn website voor alle mogelijkheden, ik hoop je te ontmoeten in mijn praktijk te Drachten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Energetische Praktijk Drachten uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Drachten is gevestigd aan de Graanland 25 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45252191.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Energetische Praktijk Drachten zijn o.a. :