Erna Jansen Uitvaartzorg in Drachten

Vertrouwd, zorgzaam en ervaren.

Over Erna Jansen Uitvaartzorg

Erna Jansen Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Drachten.

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare is dat een van de moeilijkste opdracht in een mensenleven. Zoveel zaken die geregeld moeten worden en zoveel emoties die loskomen. Dan is het erg prettig wanneer iemand u kan bijstaan in deze zware tijd. Mijn naam is Erna Jansen, uitvaartondernemer.

Ik vind zelfregie zeer belangrijk en dit zal ik ook stimuleren. De nabestaanden bepalen. Een afscheid in eigen sfeer geeft mensen namelijk kracht voor, tijdens en na de uitvaart. Ik ben daarom ook niet meer dan de betrokken buitenstaander, een stille kracht op de achtergrond.

Erna haar compassie ligt bij de nabestaanden. Erna denkt niet in hokjes en ik wil ook zeker niet oordelen, een ieder heeft zijn/haar eigen idee├źn, levensovertuigingen, wensen en deze respecteer ik uiteraard. Haar werk is een balans tussen professionaliteit en mededogen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Erna Jansen Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Drachten is gevestigd aan de Morra 105 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30389594.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Erna Jansen Uitvaartzorg zijn o.a. :