Hamstra PT voeding - training - coaching in Drachten

Hamstra PT voeding - training - coaching: Gezond en vitaal worden op een leuke, uitdagende en verantwoorde manier.

Over Hamstra PT voeding - training - coaching

Hamstra PT voeding - training - coaching valt onder de rubriek coaching in Drachten.

Richard Hamstra is sinds 2010 werkzaam in de fitness industrie en zijn interesse op het gebied van resultaat halen is met de jaar groter geworden. Richard heeft de volgende diploma's behaald: Sportspecifieke krachttrainer, fitnesstrainer A en B en voedingsdeskundige.

Richard heeft sinds oktober 2017 zijn eigen locatie mogen openen in samenwerking met CrossFit Drachten. U kunt bij Hamstra PT terecht voor personal training. U krijgt begeleiding op het gebied van voeding en beweging.

Hieronder ziet u een overzicht van alle aangeboden diensten. Uitgebreide informatie hierover ziet u op de website terug. U kunt zich via de website gemakkelijk aanmelden via het aanmeldformulier.

De diensten:

- Voedingsschema, Comdi deal: Voeding en trainingsschema, personal training, trainingsschema en smallgroup training voor vrouwen.

Gezond en vitaal worden op een leuke, uitdagende en verantwoorde manier. Dit is wat Hamstra PT u kan aanbieden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hamstra PT voeding - training - coaching uit de rubriek coaching uit Drachten is gevestigd aan de Houtlaan 21a in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11648806.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hamstra PT voeding - training - coaching zijn o.a. :