Hartenrijk in Donkerbroek

Hartenrijk: Coaching en therapie.

Over Hartenrijk

Hartenrijk valt onder de rubriek coaching in Drachten.

Hartenrijk is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en ouderschapsondersteuning. Heeft u last van stress, een burn out, somberheid, depressie, angst, onzekerheden, bent u hooggevoelig (HSP), heeft u ouderschapsvragen of levensvragen? Dan kunt u bij Hartenrijk terecht voor coaching en therapie ~in verbinding met je hart.

Spiegelen met paarden: Paarden zijn intelligente dieren. Een paard kan in een kudde een natuurlijk evenwicht behouden door de juiste lichaamstaal. Een paard stelt het groepsbelang altijd voor het individuele belang.

Paarden spiegelen wat ze horen, voelen en zien in hun omgeving. Daarom zijn paarden de perfecte dieren om u te helpen. Het spiegelen met een paard kan confronterend zijn maar het zal u wel helpen. Op de website ziet u meer informatie hierover terug.

Naast het spiegelen met paarden kunt u bij Hartenrijk ook terecht voor innerlijk kind werk en geweldloze communicatie.

Het gezicht achter Hartenrijk is Marij Goote Capel. Zij is uw coach en therapeut. U treft meer informatie over haar en Hartenrijk op de website aan. Wanneer gewenst kunt u natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hartenrijk uit de rubriek coaching uit Drachten is gevestigd aan de Bovenweg 6 in Donkerbroek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47120275.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Hartenrijk zijn o.a. :