IML Designed - Interieurs Met Liefde in Sneek

Interieurontwerp & realisatie

Over IML Designed - Interieurs Met Liefde

IML Designed - Interieurs Met Liefde valt onder de rubriek interieur ontwerp in Drachten.

IML Designed - Interieurs Met Liefde Interieurontwerp

Ik ben Nicole de Liefde en mijn missie is: "Interieurs met liefde ontwerpen, zodat deze met liefde omarmd zullen worden door de gebruikers ervan." Ik verzorg interieurontwerpen op maat, ik geef indelingsadvies, geef interieuradviezen en begeleid en realiseer interieurprojecten van begin tot het einde. Voor particulier en bedrijf in Friesland en omgeving,

Heeft u verbouwplannen, verhuisplannen of nieuwbouwplannen? Ik denk als interieurontwerper graag met u mee in bijvoorbeeld uw verhuis-, verbouw-, of nieuwbouwplannen. Als vertrekpunt van uw plannen is een interieurontwerp altijd het juiste om te doen. Deze zal als leidraad gedurende het proces van onder andere de aannemer, keuken- of bad specialist, interieurbouwer dienen. Hierop kunnen zij u een passende offerte aanbieden naar uw wensen. Zo voorkomt u tevens onverwachte kosten en teleurstellingen achteraf. Ook als u uw huis verkoop klaar wilt maken voor de makelaar, dan heb ik zeker handige tips voor u.

Ik bied u ook verkoopstyling aan. Dit pakket geeft u volledige ontzorging. Ik neem het hele proces compleet voor u uit handen. Online advies vooraf, ook i.v.m. de huidige coronamaatregelen, kan altijd!

Bent u uw huidige interieur een beetje zat, of wilt u een betere indeling? Herindelen of restylen van uw kamer(s) behoort ook tot de mogelijkheden. Ik heb de expertise en kennis in huis en help u daar graag bij.

Samenwerken? Bent u een projectontwikkelaar en bent u op zoek naar een professional die u helpt bij het inrichten van modelwoningen om zo de verkoop te bevorderen? Of bent u architect en zoekt u een interieurontwerper? Of bent u makelaar en bent u al druk genoeg met het aan- en verkopen van woningen en zoekt u samenwerking met een verkoopstylist? Ik werk graag met u samen om de puntjes op de "i" te zetten.

Contact opnemen kan gemakkelijk door hier rechts door te klikken naar mijn website of contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

IML Designed - Interieurs Met Liefde uit de rubriek interieur ontwerp uit Drachten is gevestigd aan de Woudstraat 44 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46598019.

Diensten en producten voor interieur ontwerp

Trefwoorden die horen bij IML Designed - Interieurs Met Liefde zijn o.a. :