Kunsthandel Veenstra in Drachten

Een enorme collectie met de meest uiteenlopende kunstwerken!!!

Over Kunsthandel Veenstra

Kunsthandel Veenstra valt onder de rubriek kunstenaar in Drachten.

Wij hebben een enorme collectie met de meest uiteenlopende kunstwerken in huis. Onze gehele collectie is te koop én te huur.

Daarnaast beschikken wij over een ambachtelijke werkplaats waar wij inlijstingen, restauratiewerkzaamheden en nog veel meer voor u kunnen verzorgen. Wij staan voor prachtige producten en goede service.

Een origineel kunstwerk aan de wand is dé manier om uw woning of bedrijfsruimte aan te kleden. Er is kunst in alle soorten en maten en naar ieders smaak. Kunst kan zelfs een investering zijn.

Collectie:

Kunsthandel Veenstra heeft in 55 jaar een indrukwekkende collectie opgebouwd met kunstwerken in allerlei stijlen. U kunt bij ons terecht voor kunst in iedere prijsklasse. Onze collectie wordt bovendien regelmatig aangevuld met actuele werken. U kunt onze collectie voor aan de wand vinden onder ‘collectie’. Onze gehele collectie is zowel te koop als te huur. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel, waar u onze collectie in alle rust kunt bekijken. Wij adviseren u graag.

Naast kunst voor aan de wand hebben wij ook beelden en glaswerk.

Inclusief lijst:

Uiteraard is een kunstwerk pas compleet met een mooie en passende lijst. Wij lijsten onze werken zelf in. Wanneer u bij ons een kunstwerk koopt, bent u verzekerd van een hoogwaardige inlijsting. Uiteraard kunnen wij ieder werk voorzien van een inlijsting op maat naar uw wensen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden onder ‘lijstenmakerij’.

Naast verhuur, verkoop en inlijstingen verzorgen wij ook restauratiewerkzaamheden aan zowel lijsten als kunstwerken. Advies over oude kunstwerk of lijst? Kom gerust eens langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kunsthandel Veenstra uit de rubriek kunstenaar uit Drachten is gevestigd aan de Moleneind Noordzijde 22 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0512-513223.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Kunsthandel Veenstra zijn o.a. :