Levenscoach Marion in Groningen

'In creatieve vrijheid mijn kennis, liefde en ervaring delen, zodat we beiden kunnen groeien'.

Over Levenscoach Marion

Levenscoach Marion valt onder de rubriek coaching in Drachten.

Levenscoach Marion is een ervaren coach en begeleider in Groningen en biedt drie soorten therapie:

- Levenscoaching

- Verlies- en rouwtherapie

- Kopp-therapie (kinderen van ouders met psychiatrische problemen)

Voel jij een beklemmend gevoel? Wil jij je weer vrij voelen na een beklemmende jeugd? Wil jij weer worden wie je diep van binnen bent? Heb jij het gevoel dat jij er niet toe doet? Voel jij je vaak schuldig t.o.v. jouw psychiatrische zieke ouder als je voor jezelf kiest? Loop je steeds tegen dezelfde relatieproblemen aan?

Als ervaringsdeskundige therapeut helpt Levenscoach Marion jou op weg naar vrijheid. Omdat je leert te voelen wat jij belangrijk vindt in je leven, kom je beter in je vel te zitten en wordt je gelukkiger. Hierdoor ga jij je vrij voelen. Er ontstaat ruimte om te groeien en daardoor wordt je (weer) de persoon die jij wilt zijn. Levenscoach Marion is de KOPP (Kind van Ouder(s) met Psychiatrische Problemen) specialist van Groningen.

Misschien weet je al jaren dat je een ouder hebt met psychiatrische problemen, misschien nog maar net. Als volwassen kind van een ouder met een psychiatrische ziekte (KOPP) of verslaving (KOV) heeft het gedrag van je vader of moeder dat daar uit volgt hoogstwaarschijnlijk een grote impact op je leven (gehad). 20 tot 30% van de KOPP of KOV ontwikkelt zelf ook (langdurige) psychische problemen.

Als KOPP of KOV ben je snel geneigd om jezelf verantwoordelijk te maken voor de ziekte van je ouder. Je loopt vermoedelijk tegen problemen aan in je leven, zoals relatie prikkelen en je begrijpt waarschijnlijk niet waarom. Misschien konden je ouders niet goed voor je zorgen, heb je veel zorgtaken overgenomen of heb je niet voldoende liefde of aandacht gekregen omdat zij niet in staat waren jou dit te geven door hun psychiatrische problemen.

Dit kan mogelijk een gevoel van onveiligheid, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en/of eenzaamheid geven, waar jij je hele leven mogelijk al last van hebt. Veel KOPP-ers voelen zich niet gezien en gehoord en hebben te weinig aandacht gekregen in hun jeugd.

Levenscoach Marion ondersteunt je graag om hier een weg in te vinden. Ook als je een broer, zus of vriend van iemand met psychiatrische problemen of een verslaving kun je bij Levenscoach Marion terecht en helpt zij jou graag.

Het is mogelijk om een gratis inspiratie gesprek te plannen bij Levenscoach Marion.

Bij Levenscoach Marion ben je welkom. Jouw verhaal is uniek en belangrijk. Levenscoach Marion ondersteunt jou bij jouw zoektocht en bied je een veilige omgeving. Ze gaat uit van de kracht van ieder mens om tot eigen inzichten te komen.

Levenscoaching:

Samen ga jij met Levenscoach Marion op ontdekkingstocht naar wie je wilt zijn en wat je belangrijk vindt in het leven.

Verlies- en rouwtherapie:

Leven met een verlies kan heftig zijn en kost tijd, liefde en aandacht om het te kunnen verweven in je leven. Soms lukt dat niet alleen. Samen met Levenscoach Marion geven jullie jouw verlies aandacht.

Marion werkt ambulant en dit betekend dat zij bij u thuis langs komt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Levenscoach Marion uit de rubriek coaching uit Drachten is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 7 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57188918.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Levenscoach Marion zijn o.a. :