mijnhuidspecialist drachten in Drachten

Specialist in huidverbetering van binnenuit!

Over mijnhuidspecialist drachten

mijnhuidspecialist drachten valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Drachten.

Mijn Huidspecialist Drachten is breed gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering, daarnaast zijn wij opgeleid tot huidspecialist. Door onze achtergrond en verschillende opleidingen hebben wij kennis van alle facetten in het vak. De ervaren en enthousiaste eigenaresse José is gespecialiseerd in het verjongen en verbeteren van de huid. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd om zichzelf huidspecialist op hoog niveau te kunnen noemen. José heeft de studie tot SkinMaster succesvol afgerond en vormt nu de brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts.

Mijn Huidspecialist Drachten werkt samen met een cosmetisch arts, huidtherapeut en permanente make-up artiest.

Met onze behandelmethode werken we niet alleen oppervlakkig, maar op meerdere niveaus in de huid. Hierdoor komt uw huid op de juiste manier snel in balans en wordt uw huid glad en egaal. Wij behandelen de huid met persoonlijke praktijkbehandelingen in combinatie met voedingssupplementen en producten. Ook kijken wij naar uw voedingspatroon en geven we advies op maat voor een gezonde voedingsbasis.

Onze producten hebben een therapeutische basis met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen dringen diep de huid binnen naar het levende weefsel waar deze effectief zijn. En blijven niet zoals andere producten bovenop de dode huidcellen liggen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

mijnhuidspecialist drachten uit de rubriek gezondheidscentrum uit Drachten is gevestigd aan de Stationsweg 64 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83659908.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij mijnhuidspecialist drachten zijn o.a. :