Naut Watersport in Drachten

Vakantie op het water 't begint bij Naut Watersport

Over Naut Watersport

Naut Watersport valt onder de rubriek watersport uit Drachten.

Wees van harte welkom bij Naut Watersport, wij zijn de familie Koedijk en zijn sinds 2009 begonnen met het verhuren van motorboten. Wij verzorgen graag uw vaarvakantie tot in de puntjes want ons motto is niet voor niets "Uw plezier is ook ons plezier"

Wat kunt u van ons verwachten: * U auto staat tijdens u vakantie veilig geparkeerd * Wij hebben een optioneel pakket ,eventueel aangevuld door u eigen wensen * Ook het afsluiten van een annulering of reisverzekering kunt u rechtstreeks via ons regelen. Hiervoor hebben wij afspraken gemaakt met de Europeesche verzekering maatschappij. * Wij maken tijd voor een bezichtiging en eventueel een proefvaart incl. vaarinstructies * Wij zijn 24 uur bereikbaar * Wij helpen u graag bij het samenstellen van een mooie route

Onze Doerak motorboten zijn uitgerust met een zeer ruim interieur, lage doorvaarthoogte en daarnaast goede vaareigenschappen. Heeft u nog nooit gevaren en vraagt u zich af of het wat voor u is dan kunt u bij ons terecht voor een proefvaart.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u terecht op onze website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Naut Watersport uit de rubriek watersport uit Drachten is gevestigd aan de De Steven 14 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51461156.

Diensten en producten voor watersport

Trefwoorden die horen bij Naut Watersport zijn o.a. :