Praktijk voor klassiek homeopaat Tryntsje Gerritsma in Drachten

Over Praktijk voor klassiek homeopaat Tryntsje Gerritsma

Praktijk voor klassiek homeopaat Tryntsje Gerritsma valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Drachten.

Mevr. T. Gerritsma is de drijvende kracht achter Praktijk voor klassiek homeopaat Tryntsje Gerritsma.

Homeopathie is een holistische geneesmethode, wat betekent dat er aandacht is voor de mens in al zijn aspecten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke geneesmiddelen. Na een uitgebreid consult zoek ik het passende homeopathische geneesmiddel dat het zelfgenezend vermogen zal stimuleren. Kernwaarden van mijn behandeling zijn aandacht, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Sinds 1999 ben ik gediplomeerd homeopaat. Mijn hogere beroepsopleiding heb ik gevolgd aan het toenmalige J.T. Kentcollege te Meppel. Jaarlijks volg ik na- en bijscholingen om mijn kennis actueel te houden.

De praktijk is in gewone omstandigheden geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur. Bij mijn afwezigheid wegens vakantie of ziekte wordt de praktijk waargenomen door een collega.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor klassiek homeopaat Tryntsje Gerritsma uit de rubriek gezondheidscentrum uit Drachten is gevestigd aan de Wimerts 131 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25230386.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor klassiek homeopaat Tryntsje Gerritsma zijn o.a. :