Praktijk voor Natuurgeneeskunde Jellie van der Vliet in Drachten

Begeleiding bij hooggevoeligheid en spirituele ontwikkeling.

Over Praktijk voor Natuurgeneeskunde Jellie van der Vliet

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Jellie van der Vliet valt onder de rubriek geneeskunde in Drachten.

Jellie van der Vliet is de drijvende kracht achter Praktijk voor Natuurgeneeskunde Jellie van der Vliet. Dat er goed geluisterd wordt naar klanten vindt ik heel belangrijk in mijn praktijk. Dit kan enorm verhelderend werken, een luisterend oor voor vragen of het delen van gezondheidsklachten. Dit is namelijk het begin van een heling en bewustwordingsproces.

De behandelvorm die ik gebruik bij het ondersteunen en begeleiden van cliƫnten is de energetische therapie. Ook geef ik cursussen en workshops.

Heeft u last van gezondheidsklachten of herstellende van Covid, bent u hooggevoelig (HSP) of heeft u ondersteuning nodig bij persoonlijke onbalans? Dan bent u aan het juiste adres bij Praktijk voor Natuurgeneeskunde Jellie van der Vliet.

De energetische therapie die ik geef bestaat uit een therapeutisch gesprek en een lichaamsgerichte behandeling waarbij gekeken wordt naar het energiesysteem in en rond het lichaam. Het zelfhelend vermogen tijdens de behandeling wordt gestimuleerd, daardoor wordt het proces van herstel en heling in gang gezet.

Deze therapie is een alternatieve geneeswijze, ook wel complementaire geneeswijze genoemd en kan naast de reguliere geneeskunde worden ingezet en is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

De consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering.

U bent van harte welkom in de praktijk.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Praktijk voor Natuurgeneeskunde Jellie van der Vliet. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor Natuurgeneeskunde Jellie van der Vliet uit de rubriek geneeskunde uit Drachten is gevestigd aan de Lisdodde 7 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52870587.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor Natuurgeneeskunde Jellie van der Vliet zijn o.a. :