ProLooks, Make-up, Hair & Nails in Drachten

ProLooks| Voor de mooiste make-up, kapsel of nagels voor op jouw trouwdag of elke andere gelegenheid.

Over ProLooks, Make-up, Hair & Nails

ProLooks, Make-up, Hair & Nails valt onder de rubriek bruidsmode in Drachten.

Wil je ook een mooie make-up, kapsel of nagels op jouw trouwdag of een andere gelegenheid? Dan ben je bij ProLooks op het juiste adres!

Wendy werkt door het hele land. Voor de voorbereiding van jouw haar en make-up op jouw huwlijksdag, komt ze graag naar jou toe. Maar je bent ook zeker welkom in haar studio aan huis, voor een mooie make-up, voor mooi gestyled haar of voor mooie nagels. Wendy werkt naast de particuliere sector, ook voor de commerciele sector. Ze beweegt zich in een groot netwerk aan professionals en werkt samen met veel fotografen, modellen en bureau's.

Wendy Woudstra van ProLooks gaat voor kwaliteit en neemt haar werk erg serieus. Wendy is professioneel, gedreven, enthousiast en gastvrij. Het perfectionisme gaat wel eens ten koste van snelheid. Maar voor beleving, kwaliteit en gastvrijheid neemt zij liever de tijd. Want dat is wat iedere klant verdient. Wendy werkt sinds 2014 zelfstandig als visagist en haarstylist. Daarnaast is Wendy ook nagelstylist sinds 2016. Regelmatig volgt Wendy cursussen en workshops om haar kennis in het vakgebied te verbreden en vaardigheden te onderhouden en te verbeteren.

Workshops, feestjes en arrangementen zijn op allerlei manieren in te vullen. Heb je zelf idee├źn en wensen, maar staat er niet bij waarnaar jij op zoek bent? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. ProLooks bespreekt graag samen de mogelijkheden. De tarieven zullen op aanvraag geleverd worden. ProLooks geeft workshops op locatie of in de salon van ProLooks.

De verschillende workshops zijn onder andere:

- Tiener make-up workshopfeestje met fotosessie - Sweet sixteen cadeau; make-up, haar en fotosessie - Kinderfeest met make-up en fotosessie - Make-up workshop - Make-up workshop met fotosessie

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven en een kijkje in het portfolio, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ProLooks, Make-up, Hair & Nails uit de rubriek bruidsmode uit Drachten is gevestigd aan de Wimerts 159 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21208657.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij ProLooks, Make-up, Hair & Nails zijn o.a. :