reBUILD Coaching in Drachten

reBUILD Coaching: Gezinscoaching

Over reBUILD Coaching

reBUILD Coaching valt onder de rubriek coaching in Drachten.

Gezinsbegeleiding is een goede investering in datgene wat u dierbaar is.

Heeft u moeite met opvoeding en bent u bang om uw kinderen te verliezen? Heeft u relatieproblemen? Zit u met uw handen in het haar? Heeft u een verslaving waar u niemand over durft te vertellen? Dan helpt reBUILD Coaching u graag om te zoeken naar de juiste oplossing.

Hulp vragen is een moedige stap in de goede richting en reBUILD Coaching wil graag met u kijken wat in uw situatie helpend kan zijn. U maakt zelf alle stappen, u krijgt alleen wat hulp tijdens dit proces.

reBUILD Coaching kan ondersteuning bieden bij:

- Opvoedingsperikelen, leven met een beperking, gezinscoaching, vastgelopen relaties, adoptie problematiek en verwerking moeizame jeugd.

reBUILD Coaching bestaat uit een team van 6 mensen die met diverse organisaties samenwerken om u zo effectieve en passende hulp te kunnen bieden. U staat tijdens het precies als cliƫnt altijd centraal. Er zal samen met u gekeken naar mogelijkheden om veranderingen op gang te kunnen brengen.

Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U kunt voor de mogelijkheden en meer informatie ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Anja maandag 19 september 2022

0,5 sterren

“De bazen van het bedrijf drukken erg hun normen en waarden door, vooral met betrekking tot het geloof. Ook is er geen ruimte voor een eigen mening, hun wil is wet. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Elly zondag 18 september 2022

0,5 sterren

“Ik heb een nare ervaring met dit bedrijf. Deze mensen voelen zich boven een ander verheven ook weet ik van horen en zeggen dat hun gezin niet helemaal klopt al houden ze alles hoog door hun geloof in God maar als er daadwerkelijk een God is dan zouden deze mensen niet in dit vak mogen zitten Wilco blijkt thuis hun dochters fysiek te mishandelen en zijn vrouw Jolanda doet dit op een psychische manipulerende wijze. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Piet zondag 18 september 2022

0,5 sterren

“Ik had een gesprek met Wilco Schreiber, hij zei dat ik me moest bekeren tot Jezus want Deze lost een heleboel problemen voor ons op, zou bijna met Rebuild Coaching in zee gaan, totdat ik hoorde dat hun oudste dochter niet meer thuiswoont vanwege de psychische en fysieke mishandeling van Wilco en zijn vrouw Jolanda Schreiber. Deze mensen verdienen het in mijn ogen niet om anderen te helpen, ze moeten zelf worden geholpen. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.

Contact opnemen

reBUILD Coaching uit de rubriek coaching uit Drachten is gevestigd aan de Grasland 4 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12375425.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij reBUILD Coaching zijn o.a. :

Nieuws van reBUILD Coaching in Drachten

Nieuwe collega

Nieuwe collega

Blij met Naomi in ons team!

vacature ambulant (gezins)coach

vacature ambulant (gezins)coach

Professionele en betrokken (gezins)coach gezocht (HBO en SKJ)