Rouw is Liefde in Leek

Rouw- en verliesbegeleiding

Over Rouw is Liefde

Rouw is Liefde valt onder de rubriek coaching in Drachten.

Rouw is het risico dat we lopen als we van mensen gaan houden. Rouw ontstaat als je die liefde niet meer is kan geven wanneer diegene er niet meer is. Rouwen doe je alleen als de liefde voor de persoon of het verlorene er is geweest. Daarom mijn praktijknaam: Rouw is Liefde.

Rouw is een emotionele reactie van lichaam en geest op verlies. Hoewel het bij het leven hoort, is afscheid nemen en rouwen moeilijk. Een rot gevoel, het niet kunnen bevatten, piekeren en weinig slapen. Diepe eenzaamheid in een wereld die maar doordraait.

Ieder mens rouwt op zijn eigen unieke manier. Er is geen tijd of label aan verbonden. Het verwerken van verlies kan eigenlijk niet, je kunt het alleen een plekje geven in jouw leven. Het is letterlijk hard werken; je lijf, je geest, alles raakt uitgeput. Ondank alle lieve mensen om je heen, moet je het toch alleen doen.

En dan ben je bij mij welkom! Ik luister naar je zonder oordeel. Samen gaan we op pad in jouw rouwlandschap om alle gevoelens en verwarringen te ontrafelen. Handvatten en nieuwe inzichten zullen tot je komen. Het verlies zal verder in je leven integreren. Hoewel je leven nooit meer hetzelfde zal zijn, zal ook jij mee veranderen. Daarvoor is respect, ruimte en erkenning van je rouw nodig.

Wie kan ik begeleiden en wat kan ik voor jou betekenen?


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rouw is Liefde uit de rubriek coaching uit Drachten is gevestigd aan de Auwemalaan 115 in Leek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20253853.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Rouw is Liefde zijn o.a. :