Schoonheidssalon Face2Face in Drachten

Schoonheidssalon Face2Face; U wordt ontvangen in een sfeervolle salon waar professionaliteit, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal staan.

Over Schoonheidssalon Face2Face

Schoonheidssalon Face2Face valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Drachten.

Welkom op de pagina van schoonheidssalon Face2Face.

U staat als klant centraal bij schoonheidssalon Face2Face, u wordt ontvangen in een salon waar professionaliteit, kwaliteit, ontspanning en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

In een ontspannen sfeer verwen ik u met de professionele producten van Isabelle Lancray, Malu Wilz en Medex. Huidverbetering begint bij jezelf. Gun je huid een beetje extra af en toe en zorg dagelijks goed voor je grootste orgaan; de huid. Ondertussen heb ik ruim 20 jaar werkervaring als schoonheidsspecialiste, ik heb veel ervaring met allerlei soorten behandelingen. Dankzij verschillende bijscholingen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij bieden u een compleet aanbod aan behandelingen en producten voor gezicht, lichaam en voeten. Wij zijn gespecialiseerd in acne en elektrisch ontharen maar ook voor losse behandelingen zoals epileren, verven en harsen.

Heeft u voetproblemen? of wilt u een heerlijk verzorgende pedicure?

U kunt terecht voor een voet analyse en u krijgt vakkundig advies. fijne verzorging en een mooie lak voor de teennagels. Gun uw voeten wat extra aandacht zo af en toe.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Face2Face uit de rubriek schoonheidssalon uit Drachten is gevestigd aan de Langewyk 87 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0512-530803.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Face2Face zijn o.a. :