Zintel in Veendam

Zakelijk Internet en Telefonie

Over Zintel

Zintel valt onder de rubriek telecom bedrijf in Drachten.

Dhr. Martin van Dijk is de drijvende kracht achter Zintel. In 1996 begonnen als zelfstandig ondernemer. Voor mij is een snelle en goede service heel belangrijk naar klanten toe. Korte communicatielijnen en goed opgeleide mensen zorgen voor een functionele en stabiele oplossing.

Bent u op zoek naar een bedrijf die de zorg voor u uit handen kan nemen voor wat betreft telefonie en internet? Kijk dan niet verder. U bent bij Zintel aan het juiste adres. Zij staan 24 uur per dag ( 7 dagen in de week) voor u klaar.

De diensten die Zintel aanbiedt zijn :

- Cloud telefonie

- Internetverbindingen

- Netwerkbekabeling

- Wifi oplossingen

- Routers en switches

Om de bereikbaarheid van uw bedrijf in stand te houden, staan we klaar met een klein en goed opgeleid team voor u klaar. En met meer dan dertig jaar ervaring in de aanleg van netwerken kunt u rekenen op een betrouwbare infrastructuur.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zintel uit de rubriek telecom bedrijf uit Drachten is gevestigd aan de Ommelanderwijk 299 in Veendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0598221100.

Diensten en producten voor telecom bedrijf

Trefwoorden die horen bij Zintel zijn o.a. :