wandelcoach in Bakkeveen

Wandelen met Yvonne. Stap voor stap, op weg naar jezelf

wandelcoach in Bakkeveen

Iedereen loopt wel eens tegen iets aan, je weet even niet het verder moet met je werk; je wilt gewoontes aanpassen maar het komt er niet van of je hebt bijvoorbeeld moeite met grenzen stellen. In de meeste gevallen kom je er uit en gaat je leven verder. Maar soms ontdek je dat je er zelf niet uit komt of dat het terug kerende issues zijn. Dat zijn de momenten wanneer een wandelcoach je zou kunnen ondersteunen.

Doordat je wandelt en actief bezig bent in de natuur haal je de aandacht van “het gesprek” af, zodat het praten een stuk gemakkelijker wordt. Door het wandelen ben je letterlijk in beweging en je zult merken dat daardoor ook andere zaken in beweging komen. Ik kan je helpen je denkcirkels te doorbreken en je helpen tot de kern door te dringen.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over hoe ik te werk ga? Kijk dan op: www.wandelenmetyvonne.nl

Geplaatst op woensdag 13 juni 2018.

Over Massagepraktijk Equilibre

Dit bericht is geschreven door Massagepraktijk Equilibre. Het bedrijf valt onder massage uit Drachten. Trefwoorden van Massagepraktijk Equilibre uit Bakkeveen : massagepraktijk, massagetherapeut, klachtgerichte massage, massagetherapie, ontspanningsmassage, massage behandelplan, holistic pulsing, deep tissue massage, stoelmassage, wandelcoach, coach.

Lees meer over Massagepraktijk Equilibre.